0727 392 224

Carucioare pe care se poate monta scoica auto Axkid Modukid

2 articole care îți vor face plimbările alături de bebe mai sigure și mai plăcute: carucior si scoica auto!

Urmează să vină bebe și ești cu nervii întinși la maxim de câte mai ai de cumpărat și pregătit. Emoția că în curând îți vei strânge în brațe minunea te copleșește, plus toate celelalte schimbări și transformări care se petrec în corpul tău, ce să mai, este de-a dreptul provocarea vieții tale. Înțeleg cum te simți, am fost și eu acolo.:)
Însă în cele ce urmează îți voi povesti câte ceva despre una dintre miile de alegeri pe care trebuie să le faci în această perioadă importantă din viața ta și anume despre 2 articole care îți vor face plimbările alături de bebe mai sigure și mai plăcute: carucior si scoica auto!

Mai ales dacă bebelușul se naște vara, caruciorul va deveni cel mai bun prieten al vostru. Tu, mămico, te vei putea bucura în continuare de ieșiri și de socializare, iar micuțul se va bucura de un somn odihnitor și de plimbări liniștite.

Scoica este utilă din primele zile de viață ale bebelușului, mai exact din momentul ieșirii din maternitate. La primul drum cu mașina al bebelușului acesta trebuie asigurat corespunzător în scoică.

Experiența noastră cu scoica Axkid Modukid a fost foarte faină. Ne-am bucurat de ea din primele zile de micuței și până la 1 an.

carucior si scaun auto

Ne-a fost de mare ajutor să transportăm micuța din casă la mașină și invers, mai ales pe perioada iernii, nu era nevoie să o încorsetăm cu salopete groase și pufoase pentru a o duce până la mașină, era suficient să o așezăm în scoică, îmbrăcată normal, în bluziță și pantaloni și să punem o păturică peste ea care să-i țină de cald.

carucior si scaun auto

Am folosit adesea scoica și în casă, pentru a o adormi sau pur și simplu când o aduceam din mașină mai rămânea în scoică 10 minute să se joace. Deci da, scoica auto pentru noi a fost foarte utilă.

carucior si scaun auto

Cu ce carucioare este compatibilă scoica auto Axkid Modukid?

Când vine vorba de plimbări, caruciorul este un alt articol important pentru mămici și pitici. Dacă te gândești că vrei să cumperi un sistem 2 în 1, care include carucior și scoică doar pentru că ți-e teamă că ulterior scoica nu se va potrivi cu caruciorul, n-ai de ce să îți faci griji.

Pot fi fără probleme 2 achiziții separate, în funcție de disponibilitate.

De pildă scoica Axkid Modukid se potrivește cu 90% dintre carucioarele de pe piață, mai exact cu cele care sunt prevăzute cu adaptori tip Maxi Cosi.

Fiind prezenți la târgul Baby Boom de la București am avut șansa să și testăm scoica Axkid pe câteva modele de carucioare, cu care s-a potrivit perfect.

Carucioare Joie compatibile cu scoica auto Axkid: Joie: Finiti, Aeria, Versatrax, Tourist si Chrome DLX și un carucior Joolz Hub de la Adinish.

Vezi si..

Comentarii

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close ✕

Pret

Cauti Promotii?

Categorii

Greutate copil

Inaltime copil

Varsta copil

Teste si certificari

Sistem montare produs

Brand

Obține o reducere de 100 lei la următoarea achiziție

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei primi imediat pe email un cod pentru o reducere de 100 lei, valabil doar pentru achizitia de scaune auto.
Te-ai abonat cu succes!