0727 392 224

Top companii scaune auto pentru copii

Axkid este o companie suedeză ce concepe scaune auto rear facing (rear facing car seats) cu o atenție foarte mare pe protecția de care copilul dumneavoastră trebuie să se bucure în trafic.

Studiile au demonstrat în mod clar că scaunele auto cu spatele la direcția de mers oferă mult mai multă siguranță. O frână sau o coliziune bruscă poate fi fatală pentru copil. De aceea, copiilor cu vârstele de până la 4-5 ani le este recomandată călătoria intr-un scaun auto rear- facing.

Siguranța este și va rămâne întotdeauna o prioritate pentru noi. Tocmai de aceea, Axkid pledează întotdeauna pentru utilizarea scaunelor rear-facing cât mai mult timp cu putință. Scaunele auto rear-facing marca Axkid sunt alcătuite dintr-un număr considerabil de componente, în care fiecare piesă mică este revizuită și trebuie să fie de cea mai înaltă calitate. ⁣
Cu cel mai înalt grad de calitate, inovație și o experiență îndelungată, Axkid asigură siguranță maximă pentru copil. ⁣

Știm că instruirea și comunicarea – atât în ​​ceea ce privește părinții, cât și comercianții cu amănuntul – sunt importante, făcându-le parte integrantă a conceptului nostru de afaceri.

Vrem să stabilim standarde noi și mai înalte pentru siguranța circulației copiilor. Indiferent dacă aceasta înseamnă funcții unice, soluții tehnice sau confort sporit atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Standarde îmbunătățite și o mai mare conștientizare salvează vieți. 

 

HTS BeSafe AS este o companie lideră în dezvoltarea și fabricarea de scaune auto de înaltă calitate pentru copii, împreună cu alte produse de înaltă calitate sub marca BeSafe și Voksi.

Ce ne face sa realizam aceste produse este voința de a proteja ceea ce este cel mai prețios pentru noi: copiii noștri. La Besafe ne dedicăm dezvoltării celor mai sigure scaune auto pentru copii de toate vârstele. Viziunea noastră este să nu avem copii răniți grav în accidente rutiere.

Scopul nostru este să oferim părinților și copiilor soluții de mobilitate sigure, de încredere, astfel încât să se simtă liberi și încrezători în explorarea aventurilor vieții și crearea de amintiri în familie.

 

Produse

Dezvoltarea produselor noastre este extrem de concentrată pe siguranță, ceea ce are ca rezultat continuu lansarea de noi produse BeSafe cu brevete inovatoare și funcții pentru o siguranță sporită. Ne străduim întotdeauna să preluăm conducerea cu produse de înaltă calitate care îndeplinesc cerințe stricte de siguranță. Din acest motiv, sume substanțiale sunt investite anual în cercetare și dezvoltare. Mai mult, BeSafe colaborează pe larg cu institute de cercetare, organizații care promovează siguranța rutieră și instituțiile medicale legate de trafic din întreaga lume.

Compania Britax Römer a fost creata în anul 1979, într-o fuziune între constructorul britanic BRITAX și omologul sau german ROMER.

La Britax Römer, ne asiguram ca parintii si copiii sunt in siguranta pe drum. Compania a fost pe deplin dedicata in acest scop de cand s-au fabricat echipamentele de siguranta si accesoriile pentru autoturisme, la inceputul anilor 1930. De la dezvoltarea primului scaun auto Britax Römer pentru copii, in 1966, siguranta copiilor a fost prioritatea noastra numarul unu. De peste 50 de ani, am investit timp, bani si am depus eforturi pentru a oferi cea mai buna siguranta pentru cei mici.

 

Produse

Astazi, Britax Römer dezvolta si produce scaune auto pentru copii, carucioare si scaune pentru biciclete. Fiind profund dedicati radacinilor noastre europene, in prezent producem 90% scaune auto și toate scaunele de biciclete in Germania sau Marea Britanie.

Pastrarea celor mai inalte standarde de siguranta posibile este de o importanta majora pentru noi. De aceea am creat bazele testarii dinamice interne, iar in 2017 am lansat unul din cele mai moderne și avansate din punct de vedere tehnic, centre de teste de impact pentru scaune auto din intreaga lume.

Suntem o companie care militam pentru principiul familiei pe primul loc, inspirata de bucuriile simple ale copilariei. Pentru noi, a petrece timp impreuna este totul, indiferent daca suntem pe drum, in confortul casei sau in jurul mesei.

Din dorința de a-i transporta pe micuți în cele mai bune conditii, am făcut o promisiune: sa construim cele mai sigure produse, iar intreaga noastră echipa își dedică toată atenția și priceperea în conceperea lor.

 

Grație capacității de testare certificata și a acuratetii maxime în simularea accidentelor, oferim precizie și integritate în ceea ce privește construcția produselor noastre.

 

Produse

Scaunele auto Joie au fost supuse la peste 100 de teste de simulare a accidentelor, la o viteza de peste 50km/h. Am făcut toate aceste lucruri, pentru ca părinții să se poată relaxa pe parcursul călătoriilor efectuate alături de micuți!

Suntem un brand global, dar suntem mândri de rădăcinile noastre. Am primit recunoaștere cu peste 210 premii și am primit scoruri ridicate de la ADAC, o instituție ce desfășoară cel mai riguros test de scaune auto din Europa.

Noi suntem Nuna. Familia înseamnă totul pentru noi. Suntem încântați să fim alături de tine încă de la începutul călătoriei tale ca părinte. Crearea unui design practic și funcțional pentru familii este o constantă sursă de inspirație pentru noi. Ne-am gândit la toate detaliile mărunte, ca tu să te poți concentra pe lucrurile importante. E începutul unei aventuri memorabile.

 

Produse

Produsele Nuna sunt inteligente și utile, cu o notă de curaj. Cunoscând provocările noilor părinți, am planificat fiecare mic detaliu al produselor noastre premium pentru a se potrivi nevoilor tale. Bucură-te de fiecare pas, îmbrățișați-vă și legănați-vă cu încredere, știind că am proiectat totul în jurul vieții tale.

Scaunele auto de lux de la Nuna sunt proiectate pentru a mentine copilul in siguranta in fiecare etapa de crestere. Combinand siguranta cu designul modern, scaunele auto Nuna sunt fabricate din tesaturi organice, iar inovatia joaca un rol important in dezvoltarea lor.

 

 

Avionaut este un brand polonez care proiectează și produce scaune auto pentru copii și accesorii care fac călătoriile alături de copii mult mai ușoare. Dețin propria echipă de specialiști care lucrează la produse și au control deplin asupra întregului proces de producție.

Toate scaunele auto pentru copii Avionaut sunt fabricate în Polonia.

 

 

Conceptul pe care se bazează întreaga activitate a firmei Avionaut este menținerea copiilor în siguranță. Procesul de producție se bazează pe o abordare inginerească, pe tehnologii și materiale moderne.

În plus, la dezvoltarea prototipurilor se colaborează cu specialiști în fizioterapie.

 

Produse

Scaunele auto Avionaut oferă copiilor confort și asigură o postură corectă și o poziție stabilă în timpul călătoriei cu mașina, caracteristici importante pentru o coloană vertebrală sănătoasă.

Scaunele sunt omologate conform standardului de siguranță pentru scaunele auto ECE R-129/i-Size. Au trecut teste independente de siguranță, inclusiv unele dintre cele mai prestigioase teste, precum ADAC și Testul Plus (Testul Suedez de Siguranță) și sunt aprobate de AGR – asociația germană pentru o coloană sănătoasă.

Close ✕

Pret

Cauti Promotii?

Categorii

Greutate copil

Inaltime copil

Varsta copil

Teste si certificari

Sistem montare produs

Brand

Obține o reducere de 100 lei la următoarea achiziție

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei primi imediat pe email un cod pentru o reducere de 100 lei, valabil doar pentru achizitia de scaune auto.
Te-ai abonat cu succes!